altres

ECrowd!

935 511 448
Carrer de Llacuna 162
080018 Barcelona Barcelona
Espanya
ECrowd! és la plataforma online per al finançament col·lectiu d'inversions rendibles i amb impacte positiu en la societat i el medi ambient. Posem en contacte directe promotors de projectes d'inversió que necessiten un préstec amb inversors que cerquen diversificar amb un rendiment més alt.

Verkami

931 696 555
Tecnocampus Mataró-Maresme, Torre TCM2, planta 4, oficina 3, avinguda Ernest Lluch 32
08302 Mataró Barcelona
Espanya
Aplicación para financiar proyectos creativos con la suma de aportaciones individuales;Plataforma de crowdfunding (es decir, para financiar proyectos con la suma de aportaciones individuales) destinado a iniciativas creativas en general. Dirigida a creadores independientes que buscan financiación para materializar sus ideas.

To SET OUT

Vidua Vives,Sant Boi Llobregat,
08830 Sant Boi Llobregat
Espanya
En To Set Out nos haremos eco de iniciativas, experiencias y proyectos que, llevados a cabo por personas, grupos, organizaciones o entidades, tengan impacto social, sean buen ejemplo del buen hacer y puedan servir de inspiración para otras personas.

Oxcars

Z
Barcelona
Espanya
The oXcars are a non-competitive awards ceremony held at Sala Apolo in Barcelona, Spain, in October each year. They are a public showcase that puts the spotlight on cultural creation and distribution carried out under the paradigms of shared culture.[1] Through presentations and symbolic mentions of works in a series of categories, real legal solutions are shown using parody as a strategy.

TotSuma

670 460 418
Carrer Cristòfol Colom, 3 5-A Granollers
08402 Granollers Barcelona
Espanya
TotSuma és una plataforma de finançament col·lectiu que té com a fet diferencial la seva vocació social i compromís amb la construcció nacional catalana. TotSuma vol ser l’eina que faci possible finançar tota mena de projectes que comparteixin un mínim comú denominador de voluntat de progrés i sobirania pel país.